Select Page

These are the previews for an interior design project for the Marine Stewardship Council in Stockholm. They moved to this new location as they are expanding and needed more space. They requested a fresh, light, paperless office. We worked out the layout and colour scheme together which would reflect the company’s identity in the formal areas whilst the informal areas such as the pantry and toilet should be much more friendly welcoming and personal. It was also important to use as much of the existing furniture as possible and recycle, in keeping with their philosophy on sustainability. The schedule was tight but we arrived within budget with great results.

The pictures to the right are simple 3D previews to better communicate how the rooms were planned out. It’s a wonderful tool for facilitating group decisions, meaning everyone could be involved with ease.